opstina gornji milanovac

1. април 2020.
Десет милиона динара из општинског буџета за набаку пакета помоћи за најугроженије милановчане


На Општинском већу општине Горњи Милановац, одржаном данас електронским путем, усвојена су решења о употреби средстава сталне буџетске резерве. На овај начин одобрена су средства у укупном износу од 10 милиона динара, намењена за набавку прехрамбених производа и хигијенских средстава и материјала, на име помоћи пензионерима са примањима мањим од 30.000 динара и лицима у стању социјалне потребе који имају пребивалиште на територији општине Горњи Милановац, за време ванредног стања услед пандемије заразне болести ЦОВИД 19.


gm

Председник општине Дејан Ковачевић, још једном је позвао све суграђане да пруже свој допринос борби против вируса корона са којим се у овом тренутку суочава готово цео свет:


gm

„Иако се налазимо у периоду који ни за једну старосну категорију становништва није лак, треба имати у виду да, како на државном, тако и на локалном нивоу, чинимо све да да ублажимо последице вируса али и да спречимо његово даље ширење. Средства која смо данас определили искористићемо да помогнемо свим пензионерима који имају примања испод 30.000 али и и лицима у стању социјалне потребе са подручја општине, који су у овом тренутку међу најугроженијима“, истакао је Коваћевић.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!