opstina gornji milanovac

14. мај 2020.
Урађена деоница пута који повезује Горњу и Доњу Црнућу


Одмах по укидању ванредног стања ЈП за изградњу општине Горњи Милановац започело је рад са 100% капацитета.


gm

У овом тренутку радници предузећа за изградњу ангажовани су у месним заједницама Коштунићи, Врнчани, Ручићи, Сврачковци и Горња Црнућа.


gm

У Горњој Црнући урађена је битна деоница, саобраћајница која повезује МЗ Горња и Доња Црнућа, преко потока Дреновац.


gm

„Имали смо одличну сарадњу са председником месне заједнице и мештанима, који су пружили помоћ са 14 трактора и обезбедили материјал за насипање“,каже Божидар Вучетић, директор ЈП за изградњу и додаје да је овом приликом насуто 500 м саобраћајнице са 900м3 материјала. „Прошле године смо одрадили деоницу према гробљу, насули са 1200 м3 материјала. Урадили смо канале, зацевили саобраћајницу, насули где је било потребно и остало је да одраде клизиште на путном правцу ка месној заједници Сврачковци“, нагласио је Вучетић и додао да ће за неколико дана сви радови у Горњој Црнући бити завршени.


gm

Према речима Драгослава Станишића, председника Месне заједнице Горња Црнућа, деоница на којој су извођени радови је од велико значаја за све мештане јер је састављен део пута према гробљу и даље према Доњој Црнућу.


„Организованост житеља Црнуће и жеља да се заједнички учествује у радовима много олакшала и убрзала завршетак“, рекао је Станишић.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!