opstina gornji milanovac

16. мај 2020.
После Црнуће, радови у МЗ Ручићи и Врнчани


После Горње Црнуће у току су радови на деоници пута веома битне саобраћајнице која спаја месне заједнице Врнчани и Ручићи. У сарадњи са ЈП „Србија шуме“, које је обезбедило материјал из свог мајдана али и председницима месних заједница ЈП за изградњу обавља насипање деонице од 1200 метара и планирано је да ови радови буду завршени у понедељак. У МЗ Ручићи завршена су два путна правца.


gm

„Први путни правац је према гробљу у дужини од 1700 метара, урађен је ископ канала, зацевљење и насипање“, каже Божидар Вучетић, директор ЈП за изградњу. Други путни правац води према засеоку Јовановићи на регионални пут ка Бољковцима у дужини од 500 метара. „Ова деоница била је непроходна скоро 30 година, а мештани су до сада морали да пролазе кроз засеок Јелек, што им излаз на пут ка Бољковцима чинило удаљенијим за 5 километара“, наглашава Вучетић.


gm

Урађено је крчење, копање канала, насипање као и зацевљење.


gm

Јелесије Томић, предедник МЗ Ручићи каже је јако задовољан због свега што је у овом селу урађено у последње време.


Зоран Ковачевић, председник МЗ Врнчани очекује да ће завршетак започетих радова бити према плану, у наредних седам дана и да ће тада и мештани овог села решити вишегодишње проблеме када је у питању путна инфаструктура.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!