opstina gornji milanovac

18. мај 2020.
УСКОРО ПОЧЕТАК РАДОВА НА ИЗГРАДЊИ ВИЗИТОРСКОГ ЦЕНТРА НА РУДНИКУ


Почетак прве фазе радова на изградњи објекта Визиторског центра на Руднику планиран је за прву седмицу јуна. Пројектном документацијом предвиђено је да се објекат састоји од подрума, приземља и поткровља, укупне бруто површине 533 м2. Уговорена цена за извођење радова је око 9.5 милиона динара а рок за завршетак прве фазе је 90 календарских дана.


gm

Визиторски центар Рудник замишљен је као вишенаменски – информативни, угоститељски, трговинско – пословни објекат, у коме туристи могу добити све потребне информације у вези са туристичком понудом рудничког краја, погледати и узети каталоге и брошуре, купити мапе, улазнице, сувенире и аутентичне производе локалног подручја, направити кратак одмор и предах или преноћити у неком од његових апартмана.


„Визиторски центар Рудник на више начина допринеће развоју не само туризма у рудничком крају, већ целокупном развоју локалног подручја повезујући различите делатности и потенцијале овог краја”, каже Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац и додаје да је улагање у ову привредну грану од немерељивог значаја за све грађане општине.


Пројектном документацијом предвиђено је да се објекат састоји од подрума, приземља и поткровља, укупне бруто површине 533 м2. У објекту се налазе одвојени смештајни, административни и пословно - угоститељски део. Смештајни део се састоји од укупно пет апартмана (два у приземљу и три у поткровљу) и свака смештајна јединица има засебно купатило. Административни део налази се у приземљу објекта и обухвата рецепцију, три канцеларије, сувенирницу, мултифункционалну салу (за састанке, конференције, обуке и сл.), мокри чвор са мањом чајном кухињом. Подрумски део намењен је за пословно – угоститељски намене (подрум пића или ресторан) и оставу.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!