opstina gornji milanovac

05. јул 2020.
Асфалтирана Улица Бранка Радичевића


У складу са динамичким планом радова који се односи на планирано асфалтирање улица у Горњем Милановцу, данас се асфалтира Улица Бранка Радичевића. У питању је рехабилитација постојеће саобраћајнице у дужини од 170 метара у постојећој ширини која је у просеку 6,5 метара. Радови на рехабилитацији саобраћајнице обухватали су фрезовање постојећег асфалта, замену оштећених ивичњака и постављање нових, регулисање постојећих шахти и сливника, припрему подлоге за уградњу асфалта БНХС 16 дебљине 8 цм. Уговорена вредност радова износи 2.543.400,00 динара, а извођач радова је предузеће "СВИН" д.о.о. из Горњег Милановца.


gm

„Имамо још 3 локална пута која ћемо завршити и 6 некатегорисаних, за које су завршене јавне набавке и започета реализација. И поред тога што имамо доста проблема са корона вирусом, што имамо доста ствари које морамо да решавамо на дневном нивоу и да се бавимо том заразном болешћу, ми смо успели да издвојимо део средстава, и то не мали део, већ нешто преко 120 милиона динара. То је новац који ћемо уложити у путну инфраструктуру ове године. Ако будемо стигли расписаћемо још један део јавних набавки које се односе на некатегорисане путеве у овој години, и то ћемо радити од септембра месеца“, рекао је председник општине Дејан Ковачевић приликом обиласка радова. Предметни радови изводе се у складу са обезбеђеном пројектно-техничком документацијом и дозволама добијеним од стране надлежних органа. Током трајања радова извршена је обустава саобраћаја на делу улице где се изводи рехабилитација и овом приликом се захваљујемо грађанима за указано стрпљење и разумевање.


gm

У складу са предвиђеним планом наручиоца радова наставља се од понедељка рехабилитација улица Тихомира Матијевића, Илије Бирчанина, Рада Кончара као и већ започета изградња Улице Мише Лазића, Јована Цвијића – леви и десни крак улице.


gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!