opstina gornji milanovac

19. август 2020.
Бранко Мартиновић и Александра Јанковић на новим функцијама


Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац донео је данас решења о постављењу помоћника председника општине за просвету и инфраструктуру и саобраћај.


gm

У наредном периоду, Бранко Мартиновић, инжењер друмског саобраћаја из Горњег Милановца, као помоћник председника биће задужен за предлагање пројеката којима се подстиче економски развој и задовољавају потребе грађана у области саобраћаја и инфраструктуре, затим за координирање инвестиционих улагања и привлачење капитала као и за сачињавање мишљења у вези са питањима из области саобраћаја и инфраструктуре. Мартиновић ће вршити и друге послове у складу са законом, Статутом и одлукама општине Горњи Милановац, стоји у Решењу председника општине.


gm

Александра Јанковић, професор разредне наставе , као помоћник председника за просвету пратиће стање и покретање иницијатива за решавање питања, учествоваће у планирању и имплементирању мера за унапређивање области предшколског, основног и средњег образовања и васпитања. Јанковићева ће у оквиру нове функције имати обавезу да сачињава мишљења у вези са питањима из области просвете, али и да обавља друге послове у складу са законом, Статутом и одлукама општине Горњи Милановац – наведено је у Решењу.


gm

Иначе, одлуке су донете у складу са Ковачевићевом најавом да ће у новом мандату општинске власти већи број функција припасти управо младом и образованом кадру.


gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!