opstina gornji milanovac

06. новембар 2020.
Пета седница Општинског већа општине Горњи Милановац


Пета седница Општинског већа општине Горњи Милановац одржана је данас. На Дневном реду, осим осталог разматран је и предлог прве измене програма мера подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја општине Горњи Милановац за 2020. годину, као и нацрт програма зимског одржавања улица, локалних и некатегорисаних путева на територији општине за сезону 2020/2021.


gm

Имајући у виду да је јутрос потврђено нових 11 случајева позитивних на корона вирус, чиме је укупан број обелелих на подручју горњомилановачке општине 63, Дејан Ковачевић, председник општине рекао је:


gm

Епидемиолошка ситуација на територији општине Горњи Милановац је нестабилна, али је и даље под контролом. Добро је да је већина од доказано позитивних на Covid 19 са лакшим облицима вируса и да се налазе на кућном лечењу а лекари њихово стање прате свакодневно. Још увек није алармантно да би смо преузимали неке драстичне кораке, очекујем да ће данас на седници Кризног штаба бити донете неке значајне одлуке за територију целе Србије. Најављен је мини распуст за сву децу предшколског и школског узраста. Апелујем да грађани користе заштитне маске и да се окупљају у мањем броју. И овог викенда биће појачан инспекцијски надзор како би исконтролисали сва места потенцијалног окупљања већег броја људи.


gm

На данашњој седници Општинског већа општине Горњи МИлановац усвојен је и предлог правилника о систематизацији радних места у Општинској управи.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!