opstina gornji milanovac

11. јануар 2021.
Председник општине Дејан Ковачевић посетио Прањане


Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац, обишао је данас прањански крај у намери да провери да ли су сви главни путни правци проходни. Овом приликом Ковачевић је истакао да је главни пут ка Прањанима очишћен а да је од председника МЗ и мештана добио информацију да су сви путни правци у овом делу општине проходни, чему је значајно допринело издвојено одељење ЈП за изградњу које има могућност да својом механизацијом опслужи десет села прањанског краја.


gm

-Ми смо спремни да на читавој територији општине Горњи Милановац ангажујемо механизацију ЈП за изградњу, али треба истаћи да су градске улице добро очишћене, да се раде први и други приоритети и да ће током дана све улице бити очишћене. Имамо мали проблем у качерском крају али и то ће у току дана бити решено – рекао је Ковачевић. Према његовим речима, осим проблема у Леушићима, који је отклоњен током преподневних сати у Враћевшници, што ће бити санирано у току дана, другог прекида у снабдевању електричном енергијом на подручју општине није било.


gm

Радовин Веселиновић, председник МЗ Прањани каже да је овај део општине прошао добро у првом налету снега. Предузеће за изградњу очистило је локалне путеве а учествовали су и мештани.


-У току дана биће све очишћено и надамо се да ћемо на овај начин функционисати до краја зимске сезоне –закључио је Веселиновић.


gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!