opstina gornji milanovac

15. март 2021.
КАРТИЦЕ „ЦЕНА МИНУС ЗА ТРИ ПЛУС“ ЗА 2021. ГОДИНУ


Општина Горњи Милановац организовала је слање картица „Цена минус за ТРИ ПЛУС“ за 2021. годину, на 567 адреса пребивалишта породица корисника.

Ове картице омогућавају попусте при куповини роба и услуга у нашој општине, као и широм Србије код оних продаваца/пружаоца услуга који су део програма подршке породицама са троје и више деце „ПОКРЕТ ЗА ДЕЦУ ТРИ ПЛУС“.

Уз картицу иде и брошура „ПОКРЕТ ЗА ДЕЦУ ТРИ ПЛУС“ која садржи списак актуелних попуста за кориснике у локалним самоуправама које су део овог система.

Моле се они корисници који своје картице не добију на кућне адресе, обично из разлога јер су у међувремену променили адресу а о томе нису обавестили Општину Горњи Милановац, да их потраже на шалтерима Општинског услужног центра, Таковска 2, Горњи Милановац, у периоду 08-17 часова.

Лица која желе да постану нови корисници картица „Цене минус за ТРИ ПЛУС“ могу поднети захтев на истом месту и у истом периоду, на формулару доступном у Општинском услужном центру и на сајту општине Горњи Милановац. Услов за одобравање картице је да се ради о породици која има пребивалиште на територији општине Горњи Милановац (за избегла и расељена лица довољно је пријављено боравиште и статус избеглице/расељеног лица) и да имају троје или више деце од којих је бар једно дете малолетно.

gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!