opstina gornji milanovac

24. мај 2021.
Многа звучна имена стижу у Прањане на Сабор виолиниста


На првом састанку Организационог одбора Сабора виолиниста Србије који ће бити одржан од 19. до 21. августа 2021.године у Прањанима, направљен је план деловања посебно у организационом смислу, јер организатори ове године очекују значајно већи број посетилаца у односу на први Сабор 2019.године.


gm

Дејан Ковачевић, председник ОО Сабора рекао је данас након првог састанка Одбора да се вакцинација становништва обавља у складу са препорукама и да се, како на нивоу општине тако и на нивоу Републике приближавамо циљу, а то је колективна имунизација до краја маја. Он је додао да се очекује да пандемија корона вируса у Србији током јуна буде стављена под контролу, што ће омогућити и одржавање Сабора.


gm

-Данас смо усвојили важне одлуке за Сабор, акценат је стављен на комплетну организацију, јер ако имамо у виду да је први Сабор посетило 50.000 људи, а ове године очекујемо већи број гостију, веома је битно да организациони део одрадимо беспрекорно. Такође, програм Сабора је данас усвојен, биће изненађења и великих имена, а ја позивам све грађане Србије да дођу у Прањане, на трећи, могу да кажем традиционални Сабор виолиниста Србије, да заборавимо све проблеме и уживамо уз тактове виолине – рекао је Ковачевић.


gm

Петак 19. август резервисан је за такмичарски део младих виолиниста, док ће сениори гудала укрстити у суботу. Првог и последњег саборског дана биће организовани концерти а сва три дана обележиће наступи многих познатих виолиниста. Бужет за организацију овогодишњег Сабора је два милиона динара, а носилац пројекта је Културни центар Горњи Милановац.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!