opstina gornji milanovac

03. јун 2021.
Извођачи урадили и више од довореног


Прва бензинска станица на аутопуту „Милош Велики“ у селу Соколићи, у близини наплатне рампе у Прељини отворена је прошле седмице. Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац обишао је данас путни правац у Брђанима који су извођачи користили током изградње пумпе и уз поштовање уговора вратили га у првобитно стање.


gm

-Извођачи радова на новотовореној пумпи у власништву компаније Газпром, потписали су уговор са општином Горњи Милановац да ће све путне правце које користе, на подручју општине, вратити у првобитно стање. Насута је деоница у дужини од 1200 метара, док ће 700 метара бити асфалтирано. У оквиру радова асфалт ће бити постављен и на платоу испред Цркве у Брђанима. Извођач радова је овом приликом урадио више од договореног и од онога што је дефинисано уговором – истакао је Ковачевић.


gm

-Мештанима Брђана завршетак радова на овој деоници доста значи – каже Драгомир Савић, председник МЗ Брђани и додаје – Људима је враћено поверење јер су имали горко искуство приликом радова на изградњи ауто-пута са предузећима Азвирт и Планумом. Захваљујући садашњем извођачу радова и подршци општине добили смо више него што смо тражили и веома смо задовољни – нагласио је Савић.


gm

Иначе, на новоотвореној пумпи запослен је одређени број мештана из Брђана, па је самим тим и корист од изградње овог објекта за горњомилнаовчку општину вишеструка.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!