opstina gornji milanovac

30.јун 2021.
Грађевинска сезона узима маха, после Трудеља, асфалтиран пут у Полому


Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац обишао је данас радове на асфалтирању локалног пута у засеоку Драшкићи у Полому. Деоница пута од једног километра асфалтира се по први пут, а у плану за следећу годину је преосталих хиљаду метара.


-Ширина асфалтног дела је 2 метра и 60 центиметара, уз 30 центиметара са обе стране предвиђених за банкине. Овако урађен пут требало би да задовољи потребе моторног саобраћаја али најзначајније је да се пут који се води као локални први пут асфалтира. Вредност овогодишњих радова је 5 милиона и 100 хиљада динара – рекао је Ковачевић и додао да је грађевинска сезона у пуном јеку као и да ће се наредних дана радити у готово свим крајевима општине.


gm

Пут који се тренутно асфалтира од великог је заначаја за мештане овог краја, јер Полом повезује са општином Љиг .


-Желим да се захвалим председнику општине што нам је ово омогућио и да нагласим да је ово прво асфалтирање пута у Полому после 12 година. Комплетне радове финансира локална самоуправа са којом као председник месне заједнице имам изузетну сарадњу. До сада су нам санирана клизишта, реновирана школа, а пут преко Рајца који је био готово неупотребљив сада је проходан и за шлепере – истакао је Петар Петровић, председник МЗ Полом.


Петровић је додао да иако је председник Месне заједнице која добија задовољавајућу подршку локалне самоуправе, није члан Српске напредне странке и да чланство у странци према његовом искуству, није услов за добру и квалитетну сарадњу.


gm

gm

gm

gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!