opstina gornji milanovac

14.јул 2021.
Радови на асфалтирању локалних и некатегорисаних путева без прекида и при високим температурама


Иако је данас најтоплији дан у Србији са температурама око 40 степени Целзијусове скале, радови на асфалтирању локалних и некатегорисаних путева на подручју горњомилановачке општине обављају се без прекида.


Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац обишао је данас радове на асфалтирању локалног пута у Врнчанима и том приликом однео освежење вредним радницима и захвалио се извођачима радова што и при овако високим температурама раде у континуитету на изградњи путева у милановачкој општини.


gm

-Вредност радова је 3 милиона и 200 хиљада динара, а још две деонице овде планирамо да завршимо и то већ следеће године. Ова деоница је веома значајна јер спаја два села, а оваквим темпом ћемо радити до краја грађевинске сезоне – каже Ковачевић и додаје


– Расписали смо нове набавке за око 40 милиона динара, отварање очекујемо наредних дана. Већ у септембру биће нови позив којим ћемо покушати да додатно оснажимо инфраструктуру на територији општине Горњи Милановац јер имамо новца за још неке путне правце, тако да ће грађани бити задовољни на крају ове сезоне.


gm

Зоран Ковачевић, председник Мз Врнчани каже да ова деоница од нешто више од 600 метара као и сваки пут који се уради - много значи.


-Хвала председнику и његовим сарадницима који су увидели потребе мештана овог краја и што улажу у путеве у Врнчанима, јер сваки метар асфалта много значи- истакао је председник МЗ Врнчани.


Иначе, радови на локалним и некатегорисаним путевима обављају се готово свакодневно, а подједнако су заступљени сви делови општине.


gm

gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!