opstina gornji milanovac

10.август 2021.
У току извођење радова на путу у МЗ Коштунићи


Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић јуче је обишао радове на деоници пута у Коштунићима.


–Настављамо пуном паром са асфалтирањем локалних и некатегорисаних путева. Тренутно су у Коштунићима радови на путу у дужини од 770 метара. Цела инвестиција износи око 4 милиона и 300 000 динара, од чега су грађани учествовали са милион и 300 000 динара. Овај путни правац је јако битан јер повезује околне куће са центром варошице, тако да мештани неће више морати да иду обилазним путем – рекао је Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац.


gm

Мештани коментаришу да им је овај пут од изузетног значаја и да им је асфалтирање ове деонице много олакшало свакодневне активности.


–Овом деоницом спајамо Коштуниће и Прањане, тако да нам је ово јако битан пут. Овом приликом бих се захвалио председнику општине на сарадњи, Јавном предузећу за изградњу и његовом директору Божидару Вучетићу као и његовим сарадницима – изјавио је Иван Дамљановић, председник Месне заједнице Коштунићи.


gm

–Ми, мештани овог засеока, одлучили смо пролетос да се ангажујемо око асфалтирања овог пута и уз помоћ председника Ковачевића смо то и успели. Све је урађено по плану, професионално и квалитетно –рекао је Станко Томовић из Коштунића.


gm

Председник Ковачевић је најавио да ће овај пут бити у правој функцији за годину дана јер је у плану и изградња моста преко реке Чемернице. Тренутно је наручен пројекат, и тек кад буде урађен прописан и квалитетан мост, овај пут ће доћи до изражаја. Ковачевић је рекао да је искористио прилику да обиђе и радове на регионалном путу и да је веома задовољан динамиком и квалитетом радова.


gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!