opstina gornji milanovac

13.август 2021.
Војска Србије допремила 3 цистерне и 3 резервоара за воду у Горњи Милановац


Три цистерне за допремање пијаће воде, у оквиру најављене помоћи Војске Србије стигле су јуче током послеподневних часова из Крушевца у Горњи Милановац.


Према речима Милорада Димитријевића, начелника општинског Штаба за ванредне ситуације, захваљујући новим цистернама али и капацитетима којима располаже Јавно комунално предузеће наредних дана биће значајно олакшана испорука воде у све делове града.


gm

-Пре свега желим да се захвалим врху државе што су препознали наш проблем и председнику Александру Вучићу који је лично издао налог да се ангажују припадници Војске, како за помоћ нашој тако и суседним општинама, обзиром на целокупну ситуацију у готово читавом Моравичком али и у суседним окрузима. Од сутра ујутру очекујемо да ће вода бити много доступнија и приступачнија свим суграђанима. Цистерне су капацитета од 6 до 9 тона, што је сасвим довољно, више пута до сада су провераване за потребе Војске тако да ће испунити наше потребе – рекао је Димитријевић.


gm

Димитријевић је нагласио да није очекивао да ће Горњи Милановац одмах добити све три цистерне, али да је веома захвалан на брзој реакцији. Током вечери у град су допремљена и три резервоара, два од 3.7 тона и један капацитета 5 тона, који ће такође од данас бити постављени на одређеним локацијама како би се грађанима максимално олакшао период рестрикција.


gm

gm

gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!