opstina gornji milanovac

19.август 2021.
ЗАВРШЕНО АСФАЛТИРАЊЕ ПУТА У СЕМЕДРАЖИ


Асфалтирање пута у Семедражи, у засеоку Томићи, данас је завршено. У питању је путни правац дужине 272 метра, чија је вредност радова износила 1.412,662,00 динара. Мештани кажу да им је ова деоница јако битна и задовољни су изведеним радовима.


gm

- Овом приликом бих се захвалио Општини Горњи Милановац која нам је изашла у сусрет да урадимо овај пут. Ми смо се потрудили да скупимо неких 440 000 динара, док је остало финансирала Општина. Нама овај пут доста значи јер имамо децу која крећу у школу, као и старије комшије који ће сад лакше моћи да оду до града и заврше своје обавезе. Поносан сам како на себе, тако и на своје комшије које су учествовале у прикупљању средстава да се овај пут уради и трудићемо се да и даље донирамо за потребе нашег села – рекао је Мирослав Томић из Семедражи.


gm

- Хтео бих да похвалим Општину Горњи Милановац за извођење радова, као и мештане који су помогли у складу са својим могућностима. Овај пут значи свима, и онима који иду пешке и возачима. Јер у селу нема живота без пута и воде – закључио је Милован Марковић, мештанин Семедражи.


На овом путном правцу се налазе три домаћинства чији су чланови стално насељени у Семедражи, као и пар викендица.


gm

gm

gm

gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!