opstina gornji milanovac

22. јануар 2014.
Актуелни јавни позиви


gornji milanovac

Расписана су три јавна позива: за избор програма рада и пројеката од јавног интереса из области социјалне и здравствене заштите које реализују удружења грађана, други позив за избор пројеката/програма изградње, одржавања и обнове верских објеката и трећи за избор пројеката/програма од јавног интереса у култури које реализују удружења грађана. Погледајте у наставку детаљно о сваком позиву.


Јавни позив
за избор програма рада и пројеката од јавног интереса из области социјалне и здравствене заштите које реализују удружења грађана, а који се финансирају и суфинансирају из буџета општине Горњи Милановац за 2015. годину


Позивају се удружења грађана из области социјалне и здравствене заштите да доставе програме рада и пројекте од јавног интереса које реализују у 2015. години, а који се финансирају и суфинансирају из буџета општине Горњи Милановац.


Циљ овог конкурса јесте обезбеђивање финансијске подршке од стране Општине Горњи Милановац удружењима грађана из области социјалне и здравствене заштите за реализацију њихових програма рада и пројеката који су од јавног интереса.


Погледајте, или преузмите комплетан текст позива у ПДФ формату

Преузмите пријавни образацЈавни позив
за избор пројеката/програма изградње, одржавања и обнове верских објеката који се финансирају и суфинансирају из буџета општине Горњи Милановац за 2015. годину


Позивају се цркве и верске заједнице чији се објекти налазе на територији општине Горњи Милановац или чија се изградња планира на територији општине Горњи Милановац да доставе пројекте које реализују у 2015. години а који се финансирају и суфинансирају из буџета општине Горњи Милановац.


Циљ овог конкурса јесте обезбеђивање финансијске подршке од стране Општине Горњи Милановац црквама и верским заједницама за изградњу, одржавање и обнову верских објеката који се налазе на територији општине Горњи Милановац или чија се изградња планира на територији општине Горњи Милановац.


Погледајте, или преузмите комплетан текст позива у ПДФ формату

Преузмите пријавни образацЈавни позив
за избор пројеката/програма од јавног интереса у култури које реализују удружења грађана, а која се финансирају и суфинансирају из буџета општине Горњи Милановац за 2015. годину


Позивају се удружења грађана из области културне делатности да доставе пројекте/програме од јавног интереса које реализују у 2015. години и који се финансирају и суфинансирају из буџета општине Горњи Милановац.


Циљ овог конкурса јесте обезбеђивање финансијске подршке од стране Општине Горњи Милановац удружењима грађана из области културе за реализацију њихових пројеката/програма који су од јавног интереса.


Погледајте, или преузмите комплетан текст позива у ПДФ формату

Преузмите пријавни образац
Повратак на: Саопштења
Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!