opstina gornji milanovac

30. јануар 2014.
"Металац- Пролетер" донирао ПУ "Сунце"


Вртић обогаћен дечјим мобилијаром донацијом Металац-Пролетера


pu sunce

Председник општине Горњи Милановац Милисав Мирковић потписао је данас Уговор о донацији са Јеленом Луковић директорком реномираног милановачког трговинског предузећа "Металац-Пролетер". Појединости овог уговора највише ће обрадовати малишане предшколске установе "Сунце", који ће захваљујући донацији Пролетера уживати у дечјем мобилијару којим ће бити опремљена унутрашњост милановачког вртића.


Намера нашег познатог локалног трговинског ланца и лидера на милановачком тржишту, према речима директорке, да овим гестом унапреди и улепша дечји амбијент наших вртића, а тиме и дочаравши свеобухватну друштвену одговорност што је у складу са целокупном политиком компаније "Металац-Пролетер" која се спроводи кроз разне примере, доприневши стратешки развоју друштвеног интереса.


Председник Мирковић се захвалио на донацији, а посебно на успешности у пословању, којима Металац-Пролетер и друге успешне фирме наше општине доприносе да Горњи Милановац буде сврстан међу најразвијеније општине у Србији.


pu sunce

Иначе, "Металац-Пролетер" је регистрован за обављање више врста делатности, а акценат је стављен на малопродају која се обавља у 43 продавнице, лоциране кроз два профитна центра-градски и сеоски.


Важно је истаћи да је "Металац-Пролетер" члан домаћег трговинског ланца (ДТЛ) са још 12 чланица из целе Србије. Удруживањем ових трговинских ланаца потрошачима је на располагању 520 малопродајних објеката са 3.000 запослених.


Чланице ДТЛ-а су:


internet na trguПовратак на: Саопштења
Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!