opstina gornji milanovac

03. фебруар 2014.
ЛЕД екран у центру града


У циљу модернизације градског трга ускоро емитовање преко општинског ЛЕД екрана


led ekran

У циљу модернизације градског трга, попут савремених европских градова, поред недавног покривања бесплатним интернетом и урађеног видео надзора, општина Горњи Милановац се определила да инвестира у постављање ЛЕД екрана на травнатој површини градског трга. Поред наведених, разлог за постављање оваквог електронског вида оглашавања је и непостојање општинске локалне телевизије због чега је већина грађана ускраћена за неки вид дневног извештавања кроз сервисне информације и друге актуелности. Индивидуални простор за бесплатно оглашавање биће опредељен и за привреднике Горњег Милановца, значајан ресурс горњомилановачке општине, који ће имати прилику да представе своје производне програме, акције и актуелности. Такође ће бити емитовани и фотографски и видео записи карактеристични за наш крај као вид маркетиншког и туристичког представљања општине Горњи Милановац за све госте који су у посети Горњем Милановцу. На радост љубитеља спорта овде ће бити емитоване и важне утакмице репрезентације или преноси појединачних спортова наших истакнутих српских спортиста, као прилика да се заједничким навијањем пружи јавна подршка из Горњег Милановца националним спортистима.


Кроз јавно објављивање биће најављени и публиковани сви важни догађаји из области спорта, културе, историје, туризма, као и активности локалне самоуправе.


Након седмодневне инструктаже представника извођача радова при постављању ЛЕД екрана фирме "Тесла систем" из Београда, која је заказана у наредним данима, биће прецизирана програмска сатница и производња материјала која ће бити емитована на ЛЕД екрану, као и сам почетак емитовања.


Локацију за постављање ЛЕД екрана определили су градски урбанисти уз неопходну дозволу Завода за заштиту споменика, а који су прецизирали минималну удаљеност од заштићених културних добара - Цркве Св. Тројице и зграде Окружног начелства.


За ову инвестицију, која општину Горњи Милановац чине јединствену у Србији од свих локалних самоуправа, утрошено је око два милиона динара за пројекат, постоље и електро-инсталацију, као и све неопходне компоненте ЛЕД екрана. ЛЕД екран је обезбеђен видео надзором.
Повратак на: Саопштења
Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!