opstina gornji milanovac

04. фебруар 2014.
Милановчани излагали на сајму у Франкфурту


Горњомилановачко предузеће излагач на сајму у Франкфурту


milanovcani na sajmu u frankfurtu

Пејпрворлд, водећи светски сајам папира, канцеларијског материјала и школског прибора за приватну и пословну употребу, одржава се сваке године крајем јануара у Франкфурту. На овом тржишту међународног папира, канцеларијског материјала и школског прибора, промотивно место за излагање својих производа српског бренда заузело је наше горњомилановачко предузеће за производњу, промет и услуге"Мишковић".


Иначе, ово милановачко предузеће је 2005. године награђено за квалитет на међунаросном сајму за производњу школског прибора - лењира, троуглова и угломера од висококвалитетне пластике, атестираног квалитета.


Према речима власника овог предузећа Милоша Мишковића сајаму Франкфурту посети 51.000 стручних посетилаца из целог света са могућношћу да се приступи новим тржиштима и обезбеди позиција у конкурентном окружењу. Поред европског тржишта, највеће интересовање за извоз наших производа је и у Израел и Бразил, поручује Мишковић из Франкфурта.


На међународном нивоу, Пејпрворлд опсег је јединствен по ширини и дубини. Подељен у једанаест производних група и идеално је место за трговину, поседујући високо ефикасан изложбени простор за производе из области канцеларијског материјала и школског прибора.


Сајам Пејпрворлд у Франкфурту трајао је пет дана, закључно са јучерашњим даном, колико је и трајало представљање ове реномиране горњомилановацке фирме из ове области.

Повратак на: Саопштења
Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!