opstina gornji milanovac

04. фебруар 2014.
Благовремено покренута акција уређења града


gornji milanovac

Председник Општине Горњи Милановац Милисав Мирковић је на предлог Општинске управе, формирао радну групу са задатком да изврши уређење или измештање робне пијаце и уређење зелене пијаце као и простора око њих. Ове активности су део припрема за обележавање два века од подизања Другог српског устанка и Дана Општине Горњи Милановац – 23. априла 2015. године, у циљу што бољег и свеобухватнијег инфраструктурног уређења простора и урбаног амбијента где су смештене милановачка зелена и бувља пијаца као и градска тржница, а који представља један од најфреквентнијих делова града.


Задатак радне групе је и уређење других јавних површина, и то у улици Хероја Дражевића између улице Милоша Великог и улице Вука Караџића (од Робне куће "Пролетер" према горњомилановачкој болници), у улици Милоша Великог између улице Војводе Милана и Хероја Дражевића (преко пута Робне куће "Пролетер"), у Железничкој улици између улице Милоша Великог и улице Војводе Мишића (код старе железничке станице), простора код Норвешке куће (паркинг и друге јавне површине), као и уређење мостова на територији општине и простора испред објекта ЈКП "Горњи Милановац" (улаз у Горњи Милановац са Ибарске магистрале из правца Београда) и других јавних површина.


Радна група је у обавези да најпре сачини План активности за уређење наведених локација и исти достави Председнику Општине најкасније до петка, 6. фебруара 2015. године. Иначе, крајњи рок за уређење ових локација је 31. март 2015. године.gornji milanovac    gornji milanovac
Повратак на: Саопштења
Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!