opstina gornji milanovac

06. фебруар 2014.
Отворено преноћиште ПаркГМ


За само две недеље од отварања у новом милановачком хотелском објекту "ПаркГМ" није било слободних кревета


prenociste park gm

Горњи Милановац је од недавно унапређен и обогаћен новим смештајним капацитетима у центру града, захваљујући новоотвореном објекту ПаркГМ који у понуди има седам модерно опремљених двокреветних соба са коришћењем сауне и ђакузија.


Објекат ПаркГМ површине 360м2 налази се надомак градског парка у центру града у некадашњег простору "Таково осигурања" и "Креди банке", који је откупио и преуредио нови власник. На горњем спрату од 190 м2 налазе се собе за преноћиште, док је у приземљу објекта планирано уређење ресторанског простора на услузи гостима који су на преноћишту, али и за све друге госте из града и околине који желе да уживају у пријатном амбијенту и квалитетној храни и пићу овог објекта.


Колико је Горњем Милановцу било неопходно увећање смештајних капацитета од расположивих, говори и податак да је за само две недеље од отварања новоотвореног објекта ПаркГМ није било слободног лежаја. Према речима власника овог објекта Петра Обрадовића, иначе дугогодишњег власника компаније "Папир Принт" за производњу флексибилних материјала за паковање и председника милановачког Клуба привреде, одлука за куповином овог објекта и његовом пренаменом је проистекла из личних потреба ове компаније, обзиром да у послу који врше сарађују углавном са страним купцима и добављачима, а који тим поводом бораве у Горњем Милановцу и по неколико дана. Међутим, обзиром да су гости за ових 15 дана углавном инострани и то Немци, Словенци, Македонци и други, и да су то гости милановачких привредника, говори да и друге компаније, посебно иностране, у нашем граду имају исту потребу да се гости наших компанија осећају угодно приликом посете у Горњем Милановцу.


Власник Петар Обрадовић даље наводи да је у објекат до сада - за куповину, као и за досадашње и будуће опремање, издвојено пар десетина милиона динара, са намером и пословном визијом да оствари и одређену добит као додатни програм компаније Папир Принт.


Домаћи и инострани гости Горњег Милановца по веома повољним ценама могу у овом конфорном и удобном смештај боравити у самом центру.


Више информација о преноћишту сазнајте на сајту parkgm.rsprenociste park gm    prenociste park gm    prenociste park gmПовратак на: Саопштења
Ћир    Lat    Engs


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!