opstina gornji milanovac

09. фебруар 2014.
Унапређена Теленор мрежа у Горњем Милановцу


Теленор наставља са унапређењем "паметне мреже"


telenor gm

Теленор је пустио у рад нову базну станицу у Горњем Милановцу, чија ће изградња допринети бољој покривености територије мрежом и побољшању сигнала. Тако ће они који живе у селу Брђани од сада имати бољи сигнал.


План Теленора је да, поред инвестиција у мрежу од 20 милиона евра, додатно буду постављени и оптички каблови у дужини од више од 800 километара.


Све предности Теленор мреже, као што је брзи мобилни интернет, сигурност мреже и пренос података у њој, корисници могу искусити на својим напредним паметним уређајима, било да је у питању телефон, таблет или лаптоп. Пројекат реновирања мреже почео је 2010. године као једна од највећих капиталних инвестиција Теленора од доласка у Србију. Са циљем да се корисницима омогући најквалитетнија и најбоља услуга, континуирано се улаже у унапређење инфраструктуре мреже.


Паметна мрежа тренутно покрива више од 80 одсто становништа, а покривеност је могуће у сваком тренутку проверити на званичној страници Теленора http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/Internet/Pokrivenost/

Повратак на: Саопштења
Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!