opstina gornji milanovac

10. фебруар 2014.
Исплата плата у Дому здравља


Почела исплата плата у Дому Здравља буџетским средствима


dom zdravlja gm

После дужег периода без редовних примања двадесет и седам запослених у Дому здравља, такозваних неуговорених радника, примило је јуче плату за јануар месец.


Према речима Горице Петровић, начелника Општинске управе и председника Радне групе формиране од стране председника општине Милисава Мирковића, која је Општинском већу и предложила мере у циљу превазилажења проблема у пословању Дома здравља Горњи Милановац, данас су исплаћене зараде за јануар месец лекарима, медицинском и немедицинском особљу које је добровољно закључило споразуме о репрограму потраживања која имају према Дому здравља по основу неисплаћених плата из 2013 и 2014. године. Према овим споразумима заостале плате биће исплаћене крајем ове и током наредне године док ће своје зараде почев од исплаћене јануарске убудуће редовно примати.


Имајући у виду да су се у међувремену још неки запослени у Дому здравља, а који зараде такође не примају из Републичког фонда за здравствено осигурање, изјаснили да желе да закључе споразуме о репрограму потраживања која имају према Дому здравља, председник општине Милисав Мирковић и радна група су предложили Општинском већу да одобри додатна средства и тако омогући и овим лицима редовна примања.

Повратак на: Саопштења
Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!