opstina gornji milanovac

12. фебруар 2014.
Милановачка деца на Златибору


Милановачка деца на зимовању на Златибору


Двестапетнаест горњомилановачких малишана Предшколске установе Сунце зимоваће ове године у четири смене на Златибору. Прва смена рекреативне наставе у природи је већ безбедно стигла и удобно смештена у колективном смештају преко туристичке агенције која је била најповољнија на јавном тендеру.


- Деца су одлично, нема патње за родитељима пошто је то углавном најчешће питање које најближи постављају васпитачима. Што је најважније, сви су здрави, јер о њима не брину само васпитачи већ и милановачки педијатри и медицинске сестре. Свакодневно уживају на снегу, а којег за сада има у изобиљу, изјавио је в.д. директора установе Владе Драгојловић који је тренутно у обиласку малишана. Према његовим речима у вечерњим сатима слободно време деца употпуњују забавом коју им приређују ангажовани аниматори.


На информацију о бројности деце за овогодишње зимовање, председник општине Милисав Мирковић је рекао да охрабрује податак великог броја заинтересоване деце за овај вид наставе, потврђујући тиме потребу што хитније реконструкције и адаптације милановачког летовалишта у Буљарици на црногорском приморју. С тим у вези тренутно је актуелан поступак израде пројектне документације реконструкције и адаптације овог објекта.led ekran gm    led ekran gm    led ekran gm

led ekran gm    led ekran gm    led ekran gm

led ekran gm    led ekran gm    led ekran gmПовратак на: Саопштења
Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!