opstina gornji milanovac

13. фебруар 2014.
Емисије о Горњем Милановцу


Емисије о Горњем Милановцу у току наредне недеље


graditelj

"Време је за бебе" РТС: Живот у великој породици у Горњем Милановцу


У новој епизоди популарне серије "Време је за бебе", која ће бити емитована у недељу, 15. фебруара, на првом програму РТС-а, погледајте љубавну причу Сање и Мишка из Горњег Милановца, чији је живот прошлог новембра улепшала мала принцеза Ђурђа.


Породица Николић из Горњег Милановца с правом се може назвати породицом за пример. Родитељи, који су одгајили две ћерке и два сина, вредно су радили читавог живота да би могли да их отхране и ишколују. Ћерке су поудавали, а са синовима направили велику кућу за три породице. Кад су се синови оженили….graditelj

Емисија РТС "Око магазин" о Горњем Милановцу биће емитована у уторак 17. фебруара у 18.25 сати на I програму (Могуће да ће се уредништво одлучити да емитовање буде и у понедељак - указала нам је новинарка и водитељка Ана Бабић, али по последњој информацији за сада је то уторак).


graditelj

Репортажа - Зимовања милановацке деце ПУ "Сунце" на Златибору биће емитована сутра (14.2.) на регионалној телевизији Телемарк 17.30h и репризе - недељу и понедељак од 14 сати.graditelj


Екипа телевизије Канал 9 из Крагујевца емисију "Шумадијска разгледница" снимила је у Горњем Милановцу. Емитовање емисије у понедељак (16.2.) у 20.00 сати.
Повратак на: Саопштења
Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!