opstina gornji milanovac

25. фебруар 2014.
Горњомилановачка привреда поново за пример


gornji milanovac

После мајских поплава које су направиле велике штете на милановачкој територији, а које су паралелно проузроковале велику солидарност и општу удруженост у помоћи и донацијама најпре привреде и многобројних грађана, ових дана је актуелна милановачка солидарност, али лепим поводом.


Реч је о припреми прославе и обележавања великог јубилеја два века од подизања Другог српског устанка, када ће Горњи Милановац угостити многобројне госте широм Србије и Европе. Финансијску помоћ у складу са својим могућностима за организацију општинске прославе, као и сваку другу помоћ, до сада су понудили многобројни привредници међу којима су Роц Рудник, Спектар, Таково, Свин, Типопластика, ДОО Мишковић.. У дописима менанџмента ових компанија изражена је подршка општинском Организационом одбору, као и свим садржајима, а посебно планираним концертима, који су према њиховим речима потреба овога града.


Општинским буџетом утрошено је знатно средстава за планирано уређење знаменитих места, али издаци су велики за инфрастуктурно уређење, програмске активности, концерте, издаваштво, научно тематске скупове и много тога што се припрема за обележавње овако важног догађаја у српској историји.


Председник општине Милисав Мирковић се још једном захваљује свим донаторима и позива све Милановачане који желе да учествују у припремама да се укључе у заједничку организацију, поручивши да је и свако самостално уређено приватно двориште помак и довољан допринос да наш град буде не само у данима свечаности репрезентативан, већ да нам то остане стандард на који се можемо свуда поносити.

Повратак на: Саопштења
Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!