opstina gornji milanovac

03. април 2015.
Горњи Милановац град каратеа


karate


Карате клуб "Таково" ће и ове године бити организатор, 9. по реду, Карате-До семинара, којим ће руководити Сенсеи Велибор Вебо Димитријевић, мајстор карате 7 дан и председник Карате Академије Србије.


Ова карате манифестација биће одржана 3,4, и 5. априла у спортској хали Бреза, под покровитељством општине Горњи Милановац, а у организацији Карате клуба "Таково", Шотокан Карате До Академије Србије и Спортског савеза општине Горњи Милановац.


Циљ ове манифестације је промоција каратеа на територији наше општине која за последицу треба да има омасовљење ове борилачке вештине и афирмацију карате спорта. Учесници су инструктори Карате До Академије Србије, чланови Карате клубова наше општине, карате клубови из Србије, Републике Српске и Хрватске, а као специјални гости представиће се инструктори из Шведске и Енглеске.


Иначе, овогодишњим Карате-До семинаром руководиће Сенсеи Димитријевић најтрофејнији српски каратека (стручан израз) из времена старе Југославије, након чега је свој живот посветио даљем изучавању каратеа као борилачке вештине. Инструктор је Светске Шотокан Карате-До Академије и широм Европе одржава преко 20 семинара годишње.ПРОТОКОЛ МАНИФЕСТАЦИЈЕ У СПОРТСКОЈ ХАЛИ


karate

ЗВАНИЧНО ОТВАРАЊЕ МАНИФЕСТАЦИЈЕ
СУБОТА 04. април у 11:30


ПОСЕТА СПОМЕН КОМПЛЕКСА У ТАКОВУ
СУБОТА 04. април од 14:00 до 17:00
karate   karateПовратак на: Саопштења
Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!