opstina gornji milanovac

06. април 2015.
Акција чишћења горњомилановачке територије


Лепо време савезник у Акцији чишћења горњомилановачке територије и прикупљања више од 300 кубних метара разног отпада


karate


Читав Горњи Милановац у петак и суботу био је велико радилиште, а сунчан дан и лепо време савезник у акцији "Очистимо наш град и општину".


Овој акцији одазвало се више од 2.000 милановчана, наоуружаних рукавицама и кесама за ђубре. Од најмлађих ученика основних школа, па до старијих - запослених и пензионера у Општинској управи, појединих Јавних предузећа и установа, чланова Еколошких канцеларија и организација, спортских клубова, сви су били на истом задатку да се покупе папири, пластичне флаше, кесе и друго заостало смеће које немарни суграђани бацају по улицама, парковима, травнатим површинама и дечјим игралиштима.


Акција је организована у неколико сеоских месних заједница, између осталих, на Руднику, Такову и Прањанима, али и у свим местима у којима се налази истурена одељења сеоских, матичних и градских школа.


Позиву општине Горњи Миллановац су се одазвали и чланови Ловачког удружења, удружења риболоваца и планинарског друштва, активисти Црвеног крста, војници касарне Војводе Радомир Путник, полицајци из Полицијске управе Горњи Милановац, запослени у Дому здравља, чланови Омладинске радне бригаде Драган Јефтић Шкепо и многи други. Уређење ће се поновити и 20.априла.


У акцији "Очистимо наш град и општину" је прикупљено више од 300 кубних метара разног отпада који ће бити депонован на санитарну депонију Вујан.


Повратак на: Саопштења
Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!