opstina gornji milanovac

07. април 2015.
Клуб привреде добитник златне плакете


Горњомилановачки Клуб привреде добитник златне плакете општинског признања на основу предлога Председника општине


privreda

На предлог председника општине Горњи Милановац Милисава Мирковића Клуб привредника Горњи Милановац овогодишњи је добитник златне плакете општинског признања у јубиларној години – двестогодишњици од подизања Другог српског устанка.


- Својим деловањем, радом и утицајима допринели су унапређењу пословања и руковођења разменом искустава, праксом и едукацијом. Ангажовањем теже да буду друштвено одговорни, учествујући у раду, доприносећи и помагајући друштвеној организацији и јавном сектору, али и међусобној подршци. Истакнути су донатори многобројних културних, друштвених и спортских организација. Својим донацијама и јединством помогли су и превазилажење кризних ситуација приликом штета при елементарним непогодама. Горњомилановачка привреда проглашена је од стране Привредне коморе за највећег извозника Моравичког округа, и високо је позиционирана на привредној мапи читаве Србије. Доприносе неговању добрих пословних обичаја и пословног морала. Координирају међусобне активности ради договора о питањима од заједничког пословног интереса – стоји у образложењу председника општине Милисава Мирковића.


Клуб привредника Горњи Милановац је удружење које има за циљ унапређење и развој различитих привредних грана - индустрије, трговине, услуга, банкарства, саобраћаја, делатности осигуравајућих и других друштава, које имају седиште на територији Опшине Горњи Милановац, а тиме и даљи развој Општине Горњи Милановац. Њихово јединство чини јако језгро горњомилановачке привреде која успешно послује на територији Општине Горњи Милановац.


У складу са својом профитабилношћу која је од значаја за читаву српску привреду, а на основу усаглашених ставова о питањима креирања и регулације макроекономског амбијента, доприносе и доношењу квалитетних одлука на свим нивоима власти.


Поводом Дана општине Горњи Милановац и обележавања јубилеја Таковског устанка, награда Клубу привредника и осталим овогодишњим славодобитницима биће уручена на свечаној седници Скупштине општине Горњи Милановац 22. априла.privreda    privreda

privreda    privredaПовратак на: Саопштења
Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!