opstina gornji milanovac

09. април 2015.
Два игралишта стигла у Милановац


Обећање испуњено – два игралишта из донације црногорске фирме Мегасаунд стиглa у Горњи Милановац!


igraliste

Као што је раније најављено, црногорска фирма "Мегасоунд" - "Мегастил" донирала је општину Горњи Милановац са седам дечјих игралишта.


На радост деце, у првим пролећним данима, Горњи Милановац има још два кутка на које ће родитељи радо водити своје малишане, да у игри и дружењу уживају на свежем ваздуху. Наиме, два од седам комплета мобилијара које су предмет донације, стигла су и монтирана данас у Горњем Милановцу. Нова дечија игралишта сада красе градски парк и објекат ПУ "Сунце" у Железничкој улици. Конвој је пратио и власник донаторске фирме Драган Мирочевића из Подгорице, који је представницима Општине уручио сертификате и пратеће атесте безбедности монтираних мобилијара и лично присуствовао монтажи коју су вршили његови радници, како би све протекло у најбољем реду.


Све трошкове шпедиције донирала је горњомилановачка шпедитерска фирма "Циф траде", а да монтажа буде извршена у најкраћем времену по не тако повољним временским условима помогли су и запослени ЈКП "Горњи Милановац" и грађевинске фирме "Свин" из Горњег Милановца.
Повратак на: Саопштења
Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!