opstina gornji milanovac

16. април 2015.
Још једна акција уређења и чишћења


Следи још једна акција уређења и чишћења градског и сеоског подручја


ciscenje

Традиционална пролећна акција општине Горњи Милановац ''Уредимо наш град и општину'' имаће још једну етапу у суботу 18. априла. Циљ новог окупљања је да се општина финално очисти и улепша и спремно дочека најлепше пролећне дане и госте и пријатеље из земље и света који већ почетком наредне недеље почињу да пристижу на велики јубилеј – Двеста година Таковског устанка и дан Општине Горњи Милановац.


Милановчани важе за изузетне домаћине, посебно током традиционалних априлских свечаности посвећених дану Општине и увек теже да прикажу свој град у најбољем светлу, а себе као свесне грађане који желе и стварају уређену средину у којој живе. Лепота ове акције је што увек потакне грађане да самосталним укључивањем дају посебан печат - уређујући сопствена дворишта, улице, па и читава насеља.


Учесници акције окупиће се на градском тргу у 8.30 сати, где ће им бити подељене заштитне рукавице и џакови и бити одређене прецизне локације са координаторима за сваку поједину групу. Акција обухвата локације на територији града, затим у Такову, Бољковцима и Горњим Бањанима, потес уз Ибарску магистралу на улазима у Горњи Милановац као и пут од града, тј. од ''Снаге'' до уласка у Таково.


Општина Горњи Милановац позива све грађане које су у могућности да се придруже уређењу града и општине, да окупљањем, дружењем и радом постигнемо заједнички циљ да место у коме живимо и радимо заблиста и останемо пример по уређености у целој Србији.


Драги наши милановчани, хајде да још једном средимо сваки кутак нашег града и општине!








Повратак на: Саопштења




Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!