opstina gornji milanovac

26. април 2015.
Списак донатора и износ средстава


takovo

Новчану помоћ уплатиле су компаније:
РОЦ Рудник 200.000 динара,
Таково – Свислајoн 150.000 динара као и производе ове компаније најпре у облику алкохолних пића-"Виљамовке" 50 литара - за потребе поклона при пријему страних делегација
Спектар 70.000 динара,
Типопластика са 50.000 динара
Лондонска фирма са представништвом у Београду - Union clean 100 000 dinara
Галис инжињеринг – ниско градња вредност извршених донираних радова 215.700,00


Звезда-Хелиос боју за извођење молерско - фарбарских радова на мостовима преко реке Деспотовице код Таковског игралишта и хале "Бреза", као и фарбање фасада појединих објеката од друштвеног значаја, а у сарадњи са трговинском радњом "Колор центар" Звезда је донирала покривку, дугометражне специјализоване завесе које обезбеђују грађевинске радова на објекту Дома културе.


Грађевинска фирма "Интерплет градња" је извршила реконструкцију спољног зида код зграде градског Музеја са специјалном припремом за сликање мурала на читавој површини зида са мотивима из Другог српског устанка, а који су добровољно волонтерски осликали млади Уметничке школе из Чачка.


Група горњомилановачких привредника (Свин, Папир принт, Гранит Мајдан, Кеј комерц, Мове ДОО, Панда, Петровић, Ролофлекс, РП штампарија, Stage system) донирала је постављање лед екранa на улазу у град из правца Београда, на коме ће се даноноћно емитовати грб општине и добродошлица на нашу територију са кратким описом и карактеристикама горњомилановачког краја, као и публиковање милановачких привредника по којима је и препознатљива наша општина. Аз-Вирт асфалтирање комплекса и делове локалног пута.


За потребе свечане академије приликом доделе општинских признања и клутурног програма у хотелу Шумадија, власник овог угоститељског објекта бесплатно је уступио на коришћење салу хотела и послужење тог дана, док је милановачка фирма Stage system без надокнаде обезбедила бину, разглас са микрофонима, амбијенталну расвету са светлосним топом и транспорт. Кристал вода 4 000 литара флашица воде за прославу.


Црногорска фирма "Megasound" донирала је општину Горњи Милановац дечјим игралиштима у вредности 70.000 евра. Намера ове црногорске фирме је да поклони општини Горњи Милановац седам дечјих мобилијара, вредности 10.000 евра по једном игралишту. Све трошкове шпедиције донирала је горњомилановачка шпедитерска фирма "Cif trade", а да монтажа буде извршена у најкраћем времену по не тако повољним временским условима помогли су и запослени ЈКП "Горњи Милановац" и грађевинске фирме "Свин" из Горњег Милановца.


Списак донатора, који су изводили радове за ЈП за изградњу, а за уређење града за Дан општине: • Предузеће Гранит Мајдан у износу од 600 еура • Предузеће Корали Краљево у износу од 100.000,00 динара
Повратак на: Саопштења
Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!