opstina gornji milanovac

27. април 2015.
Корак по корак у спорт


Протекле суботе у спортској хали "Бреза" одржана је манифестација "КОРАК ПО КОРАК У СПОРТ" на којој је учествовало око 300 деце предшколског узраста. Организатор манифестације био је Спортски савез општине Горњи Милановац, партнери Предшколска установа "Сунце", Школице спорта "ЦИЦИБАН" и "ПОЛЕТАРАЦ" а покретач и технички реализатор пројекта био је Спортско рекреативни клуб "СПОРТИЋ". Покровитељ акције била је Општина Горњи Милановац.Ова манифестација је посвећена прослави Дана општине и два века од подизања Другог српског устанка.


Циљ манифестације био је да се нашим најмлађим суграђанима омогући континуирано бављење разним спортским активностима, које смо припремили у виду полигона, и да на тај начин "завире" у свет спорта који их очекује када порасту.


Манифестацију су званично отворили представници Спортског савеза општине, председник Србољуб Нешовић и генерални секретар Миломир Јанковић, као и директор спортско-рекреативног центра"Бреза" Милета Богдановић.


Спортско рекреативни клуб "Спортић" се захваљује општини Горњи Милановац, Спортском савезу општине, Дечијој установи "Сунце" и свим спортским организацијама на сарадњи и организији ове манифестације у жељи да ће постати традиционална и препознатљива за нашу општину.takovo    takovo    takovo

takovo    takovo    takovoПовратак на: Саопштења
Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!