opstina gornji milanovac

27. април 2015.
Још један предлог пројекта


Још један предлог пројекта општине Горњи Милановац


projekat

Општина Горњи Милановац на данас одржаној презентацији подржала предлог пројекта "Унапређење енергетског управљања на локалном нивоу" којим ОПТИМУС – Центар за добро управљање аплицира за добијање финансијских средстава код Швајцарске канцеларије за сарадњу у Србији.


Председник општине, Милисав Мирковић поздравио је представнике ОПТИМУС-а – Слађану Караџић Кочевић и Kaтарину Милановић као и све присутне и истакао да на основу значајних резултата и изванредне сарадње са Центром ОПТИМУС која је остварена током реализације пројекта "Унапређење пословног окружења на локалном нивоу кроз регулаторну реформу" општина ће подржати предлог пројекта и пружити неопходну помоћ.


Циљ пројекта је да допринесе стварању предуслова за успешно управљање енергијом на локалном нивоу у Србији и неопходно је успоставити правни и институционални оквир за ефикасно управљање енергијом.


У случају одобрења Пројекта од стране Швајцарске канцеларије за сарадњу у Србији период имплементације пројекта био би од маја до децембра 2015. године и финансијско учешће општине износило би 201.000,00 динара док укупна вредност пројекта износи 50.000 CHF.


Представнице Центра за добро управљање – ОПТИМУС истакле су значај пројекта који би био реализован у кратком временском периоду и истакле да је овај предлог резултат одличне сарадње на претходном пројекту са нашом општином и да је та сарадња произвела и следећи корак – реализовање енергетске ефикасности.


projekat    projekatПовратак на: Саопштења
Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!