opstina gornji milanovac

06. мај 2015.
Могућности инвестирања словеначких привредника


Могућности инвестирања словеначких привредника у општине и градове Србије


opstina gm

Округли сто на тему "Могућности инвестирања словеначких привредника у општине и градове Србије" у организацији Клуба са Господарском зборницом Словеније и Сталном конференцијом градова и општина Србије биће одржан 26. маја текуће године у Љубљани.


Циљ округлог стола је да представници српских градова и општина представе предности и услове улагања у њихове локалне самоуправе словеначким привредницима. Циљна група су средња и мала словеначка предузећа, већа су већ присутна у Србији.


Такође, од учесника се очекује да представе конкретне локације инвестирања, као што су: слободне зоне, индустријске зоне, слободни производни капацитети, хале, инфраструктура и други производни ресурси са својим предностима и подстицајима.


Округли сто је прилика да се представе локације са условима и могућностима инвестирања за потенцијалне словеначке инвеститоре. Неопходно је истаћи предности, могућности и услове инвестирања у Србији.


Округлом столу присуствоваће градоначелници и председници словеначких градова и општина, заједно са многобројним словеначким привредницима. Привредници који су заинтересовани све додатне информације могу добити на e-mail: zikajovanovic321@gmail.com.
Повратак на: Саопштења
Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!