opstina gornji milanovac

15. мај 2015.
Општина организовала посету пољопривредном сајму


ns sajam

Под покровитељством општине Горњи Милановац јуче је организована посета 82. Међународном пољопривредном сајму.


Општина већ традиционално омогућава одлазак заинтересованим одборницима Скупштине општине, председницима савета месних заједница, члановима Општинског већа, члановима Одбора за пољопривреду и село. Ове године омогућен је бесплатан одлазак и члановима удружења воћара, малинара и пчелара наше општине.


Циљ посете сајму је праћење савремених токова у пољопривреди и унапређења у појединим областима, која могу допринети развоју ове деланости на територији наше општине.


Према речима заменика председника општине Мирослава Миловановића, који је посетио овогодишњи сајам, три предузећа из Горњег Милановца "Гумилко", "Агроуниверзал" и "Рудник Метал" су представили своје производе на сајму и то за њих представља одличну прилику да сви који су заинтересовани за њихове производне програме са њима могу остварити пословне контакте, разменити искуства и на тај начин унапредити сарадњу.


"Пољопривредни сајам подстиче на сарадњу и сваке године уводи актуелне теме, презентира нове производе, пројекте и идеје иновирањем свог садржаја. Наша самоуправа пружа пуну подршку локалним пољопривредницима у реализацији разних пројеката јер пољопривреда је грана у коју је неопходно улагати", рекао је заменик Миловановић.


ns sajam    ns sajam    ns sajam

ns sajam    ns sajam    ns sajamПовратак на: Саопштења
Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!