opstina gornji milanovac

18. мај 2015.
Одржана радионица у сали општине


Одржана радионица "Активно учешће младих у креирању локалних политика запошљавања младих"


gm

Прва радионица у оквиру пројекта "Активно учешће омладинског цивилног сектора у креирању локалних политика запошљавања младих, фаза 3" одржана је у петак у малој сали општине Горњи Милановац.


Радионица под називом "Активно учешће младих у креирању локалних политика запошљавања младих" је кренула са реализацијом својих задатака након потписивања споразума о партнерској реализацији пројекта између општине Горњи Милановац и Развојног бизнис центра Крагујевац. Пројекат ће трајати до 30. новембра текуће године.


Унапређење механизама партиципације младих у креирању политика запошљавања младих у Горњем Милановцу био је циљ радионице док се унапређење и предвиђање нових мера у изради локалног акционог плана запошљавања кроз веће учешће младих истиче се као циљ целокупног пројекта.


Поред представника Развојног бизнис центра из Крагујевца и представика Општинске управе општине Горњи Милановац на радионици су учествовали и представници ђачких парламената све три милановачке средње школе, представници младих незапослених са евиденције Националне службе за запошљавање као и представници цивилног сектора који се баве питањима младих - Удружење ГМ Оптимист и Удружење Младих Милановца.


gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!