opstina gornji milanovac

19. мај 2015.
Технички и polisy мониторинг пројекта "Наша имовина подржава наш развој"


gm

Чланови пројектног тима Општине Горњи Милановац на пројекту "Наша имовина подржава наш развој" посетили су Општину Лучани у оквиру редовног техничког и polisy мониторинга за пројекат "Наша имовина подржава наш развој" који је реализован у оквиру EU Exchange 4. Мониторингу су присуствовали менаџерка за нови EU Exchange 5 програм, мeнтори, консултанти за попис, упис и управљање имовином, менаџер пројекта и чланови радног тима из општина Горњи Милановац, Ариље и Лучани.


Представници општина Горњи Милановац, Лучани и Ариље заједнички реализују пројекат "Наша имовина подржава наш развој" у оквиру програма ЕU Exchange 4 програма који финансира Европска унија, а спроводи Стална конференција градова и општина (СКГО).


Током трајања мониторинга још једном је направљена ретроспектива целокупног пројекта, спроведених активности и презентовни резултати пројекта.


Закључак свих учесника на пројекту је да је пројекат успешно спроведен имајући у виду све изазове са којима су се партнерске општине суочавале током реализације.


Пројекти тим тренутно ради на писању Коначног извештаја и комплетирању документације која се подноси у пакету са Коначним извештајем.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!