opstina gornji milanovac

25. мај 2015.
Дан отворених врата у компанији "Звезда-Хелиос"


helios

Компанија "Звезда–Хелиос" а. д. организовала је данас у свом фабричком комплексу у Горњем Милановцу "Дан отворених врата" за своје запослене, њихове породице, пензионере предузећа, пословне сараднике и партнере, колеге, грађане, привреднике наше општине као и представнике органа локалне власти.


Позиву руководства, и ове године, одазвали су се председник општине Милисав Мирковић и начелница Општинске управе Горица Петровић и са задовољством посетили фабрику.


"И овом приликом компанија "Звезда–Хелиос" показала се као одличан домаћин и указала на посвећеност предузећа сарадњи са запосленима, њиховим породицама, пословним партнерима као и локалном самоуправом" рекао је председник општине.


Између осталих показатеља изузетне сарадње Општинске управе као и општине Горњи Милановац са поменутом компанијом, свакако је и њихово несебично пружање подршке и максималан излазак у сусрет приликом организације јубилеја значајног за читаву Србију - два века од Другог српског устанка, једногласни су начелница Општинске управе и председник Мирковић.


У оквиру програма овогодишње манифестације "Дан отворених врата" сви присутни су имали прилику за обилазак производних одељења, упознавање са историјатом фабрике као и презентацију широког спектра нових производа "Звезда –Хелиос" а.д.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!