opstina gornji milanovac

08. јун 2015.
Одржана Национална изложба паса свих раса


izlozba pasa

Друга по реду Национална изложба паса свих раса у организацији Кинолошког удружења "Таковски устанак" из Горњег Милановца "ЦАЦ Таковски устанак 2015" одржана је у недељу на простору око спортске хале "Бреза" у Горњем Милановцу под покровитељством општине Горњи Милановац.


izlozba pasa

Изложбу је у име општине Горњи Милановац, пригодним говором, отворио директор Јавног предузећа "Спортско рекреативни центар" Милета Богдановић а за унапређење кинологије у Горњем Милановцу и за успешну сарадњу организатор је уручио плакете општини Горњи Милановац и Јавном предузећу "Спортско рекреативни центар" Горњи Милановац.


Еминентне кинолошке судије оцењиле су псе а након оцењивања, приступило се и свечаном проглашењу најбољих на централном рингу, испред хале "Бреза".


izlozba pasa

Двеста четрдесет паса у шездесет пет раса продефиловало је ринговима, а победник изложбе је Напуљски мастиф (Кеа) власника Игора Кочовића из Крагујевца. Друго место заузео је Немачки оштродлаки птичар (Бироф Дунавски) власника Станка Мишића из Београда. Треће место освојио је Српски гонич (Сана) власника Милоша Урошевића из Чачка.


Национална изложба паса окупила је преко хиљаду излагача и посетилаца из земље и иностранства. Поред излагача из Србије изложбу су увеличали излагачи из Републике Српске и Мађарске а манифестацији је присуствовао и велики број наших суграђана који показују све веће интересовање за манифестације ове врсте.izlozba pasa    izlozba pasa    izlozba pasa

izlozba pasa    izlozba pasa    izlozba pasa

izlozba pasa    izlozba pasa    izlozba pasa

izlozba pasa    izlozba pasa    izlozba pasa

izlozba pasa    izlozba pasa    izlozba pasa

izlozba pasa    izlozba pasa    izlozba pasaПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!