opstina gornji milanovac

08. јун 2015.
Честитке Фудбалском клубу "Металац"


cestitke fk metalac

Поводом уласка у Јелен супер лигу и унапређења још бољих односа у будућности, делегацију Фудбалског клуба "Мeталац" на челу са председником компаније "Металац" Драгољубом Вукадиновићем примио је председник општине Горњи Милановац Милисав Мирковић са својим сарадницима.


Пријему код председника општине присуствовали су и председник клуба Жарко Савићевић, потпредседник Управног одбора клуба Петрашин Јаковљевић, директор Владан Петровић, као и члан Управног одбора Зоран Петровић.


Изразивши задовољство пласманом у високи ранг такмичења првог тима ФК "Металац", истакнут је значај постигнутог успеха и могућност проширивања сарадње.


cestitke fk metalac    cestitke fk metalac    cestitke fk metalac

"Ово је јако велики успех како за ФК "Металац" тако и за Горњи Милановац, у коме ће сви љубитеља фудбала имати прилику да гледају утакмице најбољих клубова у земљи" рекао је председник општине.


Са вером у стабилан статус суперлигаша, делегација клуба захвалила се на пријему и до сада пруженој подршци локалној самоуправи али и истакла потребу да заједничким снагама свако на свој начин допринесе даљем развоју ФК "Металац", који ће репрезентовати наш град.


Након утакмице у баражу за попуну лиге, када је у Крушевцу ФК "Металац" одиграо нерешено са ФК "Напредак" (1:1) а у Горњем Милановцу победио (3:1), постао је члан највишег ранга у домаћем фудбалу.


Успех овог фудбалског клуба у сезони 2014/2015 и фудбалска слава која се очекује у наредном периоду биће бенефит и грађана општине Горњи Милановац као и бренд који треба сачувати.


cestitke fk metalac    cestitke fk metalac    cestitke fk metalacПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!