opstina gornji milanovac

16. јун 2015.
Почела санација "мини – пич" терена


mini pic

Радове на санацији оштећења на спортском терену за мали фудбал који се налази у оквиру Јавног предузећа "Спортско рекреативни центар" и Градски базен обишао је данас председник општине Милисав Мирковић.


"Санација овог терена има велики значај из разлога стварања бољих могућности за бављење спортом и рекреацијом у циљу квалитетнијег провођења слободног времена и развоја младих", рекао је председник Мирковић.


Приликом разговора председника општине са директором Јавног предузећа "Спортско рекреативни центар" Милетом Богдановићем, истакнуто је да допринос унапређењу бриге о деци и младима кроз унапређење услова за бављење спортом у школама и локалним спортским организацијама је свакако циљ у складу са потребом превенције негативних социјалних појава.


"Желимо да спортску инфраструктуру доведемо на што бољи и виши ниво, како би је користило што више, како деце, тако и рекреативаца, али и оних који се професионално баве спортом" рекао је председник приликом обиласка терена.


У оквиру пројекта "Да сви помогнемо", коју је Фондација Ана и Владе Дивац покренула након прошлогодишњих поплава, средства за обнову спортских објеката донирао је Олимпијски комитет Србије. За извођача радова вредних 2.954.395,00 динара ангажована је фирма "ЛО – Занати" из Лознице.


Радови на санацији "мини – пич" терена подразумевају обављање грађевинских радова, радове на игралишту, терену и огради игралишта. Изводи се демонтажа постојећих талпи, монтажа нових и дорада постојећих талпи након демонтаже, израда ојачања постојећих стубова као и израда стубова нове ограде, уградња бехатон плоча прилоком реконструкције прилазне стазе, уградња и одржавање природне траве на бусену у оквиру простора за загревање и тренинге, скидање постојеће вештачке траве, која је потопљена и замуљана након мајских поплава, као и набавка и уградња нове вештачке траве.


mini pic    mini pic    mini pic   Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!