opstina gornji milanovac

16. јун 2015.
"Радови брже да се одвијају"


radovi

Приликом данашњег обиласка терена, на којима се изводе бројни грађевински радови, председник општине Милисав Мирковић апеловао је на убрзање динамичког тока.


Председник је инсистирао да се поједини радови брже изводе и формирао посебне, додатне радне групе са конкретним задужењима за поједине инвестиције.


У оквиру обиласка радова председник је обишао Улицу Вука Караџића, радове на постављању кишне канализације, санацији коловоза као и на уређењу паркинг - простора Улице Војводе Мишића и дела Таковске улице и радове на реконструкцији Дома културе.


Такође, предвиђена је убрзана изградња приступне саобраћајнице Главном градском стадиону, Градском базену и спортској хали "Бреза" поводом веће посећености током летњих дана овим објектима и предстојећих фудбалских утакмица ФК "Металац" поводом уласка овог клуба у Супер лигу.


Регулисање паркинг простора око комплекса Јавног предузећа "Спортско рекреативни центар" и могућност изградње новог пешачког моста на реци Деспотовици, председник је наговестио да се може очекивати у блиској будућности.


radoviПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!