opstina gornji milanovac

27. јун 2015.
Пријем у част најбољих ученика Горњег Милановца


vukovci

Поводом изузетних резултата током свог школовања данас је у општини Горњи Милановац уприличен пријем за ђаке генерација, носиоце диплома "Вук Караџић", као и за учеснике републичких такмичења, са освојеним једним од прва три места, у школској 2014/2015. години.


Најбоље ученике горњомилановачких основних и средњих школа, међу којима су десет ђака генерација, четрдесет и четири вуковца и седамнаест ученика награђених на републичким такмичењима, председник општине Горњи Милановац Милисав Мирковић на свечаном пријему наградио је прикладним поклоном.


Ђаци генарације добили су сабрана дела Достојевског, вуковци сабрана дела Јована Дучића а ученици који су освојили једно од прва три места на републичком такмичењу Енциклопедију цитата аутора-Силвије Луковић Булат, Светлане Мирчов и Мирославе Луковић. Такође, сви награђени ученици добили су и сезонску пропусницу за базен.


vukovci    vukovci    vukovci

Најбољим горњомилановачким ученицима, који су се својим радом и добрим резултатима издвојили из своје генерације, уз поруку да истрају и буду одлучни у ономе што желе да остваре, али и да нађу времена и за себе, за дружење за другарима, као и да наставе озбиљно да схватају будуће образовне изазове, пожелео је председник општине Милисав Мирковић.


"С обзиром да сте ви најбољи од најбољих, велика ми је част да у име општине могу да вам уручим ове поклоне, који имају материјалну вредност, али пре свега треба да вам послуже да једног дана, својој деци и пријатељима покажете да сте били најбољи у школи коју сте похађали. Пред вама је дивна будућност, али и обавеза да будете и даље добри ученици и деца и да једног дана, када на вас дође ред, учините од овог града још боље место за живот" рекао је председник Мирковић.


Ученици проглашени за "ђака генерације" у школској 2014/15 години
Ученици добитници дипломе "Вук Караџић" у школској 2014/15. години
Ученици који су освојили једно од прва три места на републичком такмичењу у школској 2014/15. годиниvukovci    vukovci    vukovci

vukovciПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!