opstina gornji milanovac

15. јул 2015.
Отворен мини-пич терен


mini pic

Спортски терен за мали фудбал, који се налази у оквиру Јавног предузећа "Спортско рекреативни центар", председник општине Милисав Мирковић данас је свечано отворио и озваничио почетак коришћења "мини –пич" терена.


"Захваљујем се свима који су помогли јер један од незаобилазних сегмената спорта представља и стварање неопходних услова да се грађани баве спортом. Одржавање спортских манифестација отвара могућност за побољшање већ постојеће или изградњу потпуно нове спортске инфраструктуре, која у Горњем Милановцу пружа шансу како рекреативним тако и професионалним спортистима. Ускоро ћемо добити и приступну саобраћајницу градском стадиону " рекао је председник општине.


Свечано отварање, уз велики број гледалаца, протекао је уз утакмице најмлађих чланова Фудбалских клубова "Металац", "Таково" и школе фудбала "Црвена Звезда".


"Након завршетка санације, терен ће бити на услузи нашим најмлађим суграђанима који су започели своје фудбалске каријере и начинили прве фудбалске кораке у горњомилановачким клубовима" додао је директор Јавног предузећа "Спортско рекреативни центар" Милета Богдановић.


У оквиру пројекта "Да сви помогнемо" Фондације "Ана и Владе Дивац" радови на санацији "мини – пич" терена започели су 28. маја текуће године. Акција је покренута након поплава у 2014. години, које су направиле огромне штете на спортским објектима широм Републике Србије а средства за обнову спортских објеката донирао је Олимпијски комитет Србије. За извођача радова вредних 2.954.395,00 динара ангажована је фирма "ЛО – Занати" из Лознице.


Подсећања ради, санација спортског терена за мали фудбал подразумевала је обављање грађевинских радова, радове на игралишту, терену и огради игралишта. Након демонтаже постојећих, монтаже нових као и дораде постојећих талпи, вршена је и израда ојачања постојећих стубова као и израда стубова нове ограде, уградња бехатон плоча приликом реконструкције прилазне стазе, уградња и одржавање природне траве на бусену у оквиру простора за загревање и тренинге, уклањање старе и уградња нове вештачке траве.


mini pic    mini pic    mini pic

mini pic    mini pic    mini pic

mini pic    mini pic    mini picПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!