opstina gornji milanovac

23. јул 2015.
Унапређена Теленор мрежа у Горњем Милановцу


Шира покривеност и бржи интернет у Бољковцима


Теленор је током јуна пустио у рад нову базну станицу у Бољковцима у општини Горњи Милановац, захваљујући којој је територија на овом подручју покривена 3Г сигналом.


Тиме су омогућене веће брзине интернета, а корисничко искуство је додатно унапређено.


Са циљем да се корисницима омогући најквалитетнија и најбоља услуга, као и приступ мобилном интернету и стабилној, сигурној мрежи, било кад и било где, континуирано унапређује инфраструктуре мреже. Током протекле године Теленор је уложио више од 20 милиона евра у инфраструктуру Паметне мреже.


Мрежа четврте генрације тренутно је доступна корисницима у највећим градовима – Београду, Новом Саду, Суботици и Нишу, као и на туристичким локацијама – Копаонику и Златибору, а Теленор наставља са даљим унапређењем мреже.


Теленор Србија (www.telenor.rs) део је Теленор групе, једног од највећих светских мобилних оператора који има више од 190 милиона корисника на 13 тржишта. Теленор је највећи појединачни инвеститор у Србији са почетним улагањем од 1,53 милијарде евра. Са 3,2 милиона корисника, Теленор Србија помаже људима да искористе све предности савремених комуникација. Ова компанија има 119 продавница у 84 града и око 1.000 запослених, док Паметна мрежа покрива више од 80 одсто становништва.


telenor
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!