opstina gornji milanovac

24. јул 2015.
Осмех малишана од непроценљиве вредности


decije igraliste


Поводом испоруке и постављања још два мобилијара за потребе најмлађих горњомилановчана, председник општине Милисав Мирковић данас је обишао објекте Предшколске установе "Сунце" као и полазнике школе пливања.


"На радост деце, Горњи Милановац има још два кутка на које ће малишани, у игри и дружењу, уживати на свежем ваздуху. Ово је јако важна донација која је реализована заједничким ангажовањем Општинске управе, општине Горњи Милановац и Предшколске установе " рекао је председник Мирковић.


Наиме, од укупно седам комплета мобилијара које су предмет донације, у вредности 70.000 евра, фирме "Мегасоунд" - "Мегастил" из Црне Горе, стигла су још два нова.


decije igraliste

Нова дечија игралишта сада красе и објекат Предшколске установе "Сунце" код Техничке школе и објекта у Невадама док приликом првог круга испоруке, мобилијар је добио градски парк и објекат Предшколске установе "Сунце" у Железничкој улици.


У другом делу обиласка посвећеног малишанима, председник општине посетио је градски базен и бесплатну школу пливања која је омогућена деци предшколског узраста и ученицима основних школа са територије општине Горњи Милановац.


"Ово је, такође, једна од лепших акција ове године коју смо организовали и посветили најмлађима. Велики број је заинтересоване деце за бесплатну школу пливања и намера нам је била стварање амбијента који ће бити на услузи деци и који ће им употпунити и обогатити слободно време током распуста" рекао је председник Милисав Мирковић.


Александар Раковић, сувласник "Агенција градски базен" и један од организатора школе пливања рекао је да је близу петсто деце пријављено у школу а због великог интересовања часови се одржавају у две смене.


"Родитељи и деца су јако захвални на организацији школе пливања а реализацију су помогли и подржали општина Горњи Милановац, Јавно предузеће "Спортско - рекреативни центар" и Спортски савез општине" изјавио је Александар Раковић.


decije igraliste    decije igraliste    decije igraliste   

decije igraliste    decije igraliste    decije igraliste   Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!