opstina gornji milanovac

28. јул 2015.
Реконструкција улица у центру града ушла у завршну фазу


rekonstrukcija ulica


Радови на санацији и реконструкцији Улице Војводе Мишића и Таковске улице ушли су у завршну фазу.


Улица Војводе Мишића реконструисана је од објекта "Идеа" до Трга кнеза Михаила и Таковска улица, од Трга кнеза Михаила до укључења Улице Хајдук Вељка у Таковску.


Реконструкцију, у вредности око 20 милиона динара, изводило је предузеће "Путеви Чачак" "Strabag", а радови су обухватали постављање кишне канализације, санацију коловоза као и на уређење паркинг-простора.


rekonstrukcija ulica


Санацији поменутих улица приступило се након великих оштећења које су претрпеле приликом проласка камиона тешке носивости због изградње аутопута кроз нашу општину.


Председник општине Горњи Милановац Милисав Мирковић захваљује се инвеститорима - Јавном предузећу "Путеви Србије", Општинској управи општине Горњи Милановац и локалним јавним предузећима која су учествовала у реконструкцији улица, а посебно грађанима наше општине на разумевању и стрпљењу које су показали током извођења радова.


Иначе, крајем протекле седмице завршени су и радови на изградњи приступне саобраћајнице главном градском стадиону и тиме је спремно дочекана прва утакмица нашег суперлигаша на домаћем терену. Вредност ових радова износила је око 10 милиона динара.


rekonstrukcija ulica    rekonstrukcija ulica    rekonstrukcija ulicaПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!