opstina gornji milanovac

28. јул 2015.
Почиње асфалтирање локалних и некатегорисаних путева


Током августа месеца почиње асфалтирање локалних и некатегорисаних путева у четрнаест Месних заједница


Јавно предузеће за путеве општине Горњи Милановац успешно је спровело јавну набавку за радове на поправци - асфалтирању тринаест километара локалних и некатегорисаних путева у четрнаест месних заједница на територији општине Горњи Милановац.


"Уни-промет" из Чачка је најповољнији понуђач за асфалтирање некатегорисаних путева у свих четрнаест месних заједница и то: МЗ Прањани - Браловићи, МЗ Липовац, МЗ Брусница, МЗ Сврачковци, МЗ Савинац - Шарани, МЗ Луњевица, МЗ Прањани – Видаковићи, МЗ Прањани – Живановићи, МЗ Савинац – Дренова, МЗ Дружетићи, МЗ Прањани – Аврамовићи, МЗ Таково – Синошевићи, МЗ Леушићи, МЗ Прањани – варошица.


За изградњу и поправку мостова у Гојној Гори и Богданици, засеок Кнежевићи, најповољнији понуђач је фирма "Свин" из Горњег Милановца , а у Лочевцима најповољнији понуђач је предузеће "Татовић" из Чачка.


Почетак радова на изградњи и поправци мостова као и поправци - асфалтирању локалних и некатегорисаних путева, укупне вредности преко 40 милиона динара, планиран је за десет дана.


Иначе, у наредном периоду биће асфалтирано преко тридесет километара локалних и некатегорисаних путева у тридесет и три месне заједнице на територији општине Горњи Милановац.


putokaz
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!